Se fremgangsmåde på hjemmelavet kagecreme her:

Ingredienser til en lækker Kagecreme

  • 35 g Maizena
  • 4 Æggeblommer (80 g)
  • 4 DL Sødmælk
  • 1 vaniljestang (eller 1 tsk. vaniljepulver)
  • 110 g sukker

Fremgangsmåde Kagecreme:

  • Bland æggeblommer, sukker og vanilje sammen.
  • Rør lidt af mælken sammen med maizenaen, og bland det derefter sammen med æggeblandingen.
  • Sæt resten af mælken over at koge.kagecreme
  • Når mælken begynder at koge, smider du æggeblandingen i, og rører godt rundt, og lige lader det koge lidt.
  • Lad kagecremen køle i minimum 2 timer, i køleskabet.
  • Inden brug røres den op igen, hvis du synes den er for tyk kan der røres lidt ekstra mælk eller fløde.

Konditorcreme:

Ønsker du konditor? Så er alt du skal gøre er at tilføje 2 DL flødeskum og vend det sammen med kagecremen.

Se her hvad du fx. kan bruge en kagecreme/ Vaniljecreme til:

Hjemmelavet Lagkage → Opskrift på hjemmelavet lagkage

Bogstavkage → Opskrift på Bogstavkage

Talkage → Opskrift på talkage

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Hjemmelavet kagecreme
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time