Kage er godt, is er godt, ergo må hjemmelavet Islagkage være DOBBELT SÅ GODT – og det er lige præcis hvad denne fantastiske hjemmelavede islagkage med mandel-marengsbund og 2 slags is, nemlig Hindbær is og Hvid Chokolade is.

Ingridienser til hele Islagkagen

Arbejdstid: 1 time

Frysetid: 5-7 timer

Marengsbund:

  • 125 g Æggehvider (4)
  • 130 g Mandler – Blendet
  • 150 g sukker
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 100 g hvid chokolade

IS

Hindbær Is

  • 10 æggeblommer
  • ½ L Fløde
  • ½ L Sødmælk
  • 125 g Sukker
  • 1 vaniljestang / 1 tsk. Vaniljepulver
  • 250 g Hindbær (Frosne eller friske)
  • 2 spsk. Sukker
  • Saften fra ½ Citron

Hvid chokolade is

  • 10 æggeblommer
  • ½ L Fløde
  • ½ L Sødmælk
  • 125 g Sukker
  • 1 vaniljestang / 1 tsk. Vaniljepulver
  • 200 g Hvid Chokolade

Marcipanbånd:

Om du vil overtrække din islagkage med et marcipanbånd er helt valgfrit, den fungere også fint uden, men hvem elsker ikke marcipan?

  • 400 g Marcipan
  • 150 g Flormelis
  • 25 g Glucose Sirup
  • Evt pastafarve hvis du vil farve dit bånd.

Udstyr du skal bruge for at lave kagen:

Springform 26 cm:

Kagefolie:

Lille Spatel:

Fremgangsmåde:

Marengs Bundene med hvid chokolade og mandler

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Islagekage
Author Name
Published On
Preparation Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)